Bir Kişi ve Bir Soru...


Bir Kişi ve Bir Soru...

LYS lerin de sonuna gelmiş bulunuyoruz.Umarım bu süreç istediklerinizi elde edeceğiniz bir şekilde sonuçlanır ve emeklerinizin karşılığını alırsınız.Siz de istediğiniz üniversitenin kapısından girmenin,gönlünüzdeki bölümü okumanın mutluluğunu yaşarsınız.



Sitemde sizler için çok farklı ve yararlı bilgileri paylaşmaya özen gösterdim,gösteriyorum.Sizler de beni gerek sitemden gerek twitter adresimden takip ettiniz.Favorilerinize eklediniz,takipçilerinizle paylaşarak yazılarımın yayılmasını sağladınız.Bunun için teşekkür ederim.

 LYS-3 sınavında,sitemde arşivde bulunan örneğin;UNESCO'nun Dünya Miras Listesine Alınan Türk Varlıkları,Kutadgu Bilig'teki Dört Ana Karakter,Büyülü (fantastik) Gerçekçilik akımı (Nazlı Eray sorusu),Nezihe Meriç gibi paylaştığım diğer yazarlarımızdan ve bunun gibi ayrıntı özelliği taşıyan daha birçok konudan soru geldi.Eğer bir kişi bile sitemden yararlanarak bir soruyu dahi doğru yaptıysa bu benim için en büyük mutluluk olur.


Her zaman altını önemle çizdiğim "sınavlarda çıkabilecek ayrıntılara" sitemde artık sizler için daha da çok yer vermeye çalışacağım çünkü artık ayrıntılar sınavlarda oldukça belirgin olmaya başladı.
Bundan sonra da yapamadığınız,zorlandığınız hiçbir soru kalmasın diye daha çok ayrıntıyla sizlerle olmaya devam edeceğim.Her zaman beklerim...




Hiç yorum yok